Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sem nám můžete psát vzkazy, případně dotazy

Obrazek


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zmneny k horšímu

(doposud spokojena vencitelka, 15. 12. 2015 17:05)

Dobry den, jsem dlouholetá venčitelka pejsku na utulku a souhlasím stim ze od té doby co tam je nova starší paní vencitelka tak to de Skopce. Ato ze člověk musí cekat než si ho všimne protože fakt furt jen hladí pejsky a nebo je schovaná a nic neděla je pravda , když tam jsou ty jiné ošetřovatelky tak je člověk většinou zaskočí když uklízí a nebo komunikují z návštěvníky. a ani nepucuje psi na venčeni co vždy se pucovali. At se dostavím v různých hodinách tak toje to samé, paní je nekomunikativní a dokonce bych řekla ze tam je i nerada. Asi už venčit chodit nebudu protože stejně my žádného pejska nepučí kromě jednoho nebo par furt dokolečka. Můj dojem je že ta starší paní to nezvládá a nemá k těm psům ani vztah.

Re:reakce na anonymy sledovač CESAR MILLAN všech poučných seriálu

(Petr Vrána, 20. 12. 2015 11:44)

Souhlasím z Jiřím Štenclem co napsal?! nikdy z téma psama nebil problém tak nechápu co ta stížnost nebo co se to snaží dokázat psi, maj své podminky čistota a nakrmeni,věřím že paní venčitelka neumi z pejskama chodit abi pejsky uměli se pěkně venčit ale aby tahali a přiškrcovali se.děkuji

reakce na anonymy

(Jiří Štencl, 18. 12. 2015 1:03)

Jsem venčitel pejsků a do útulku chodím rok ,prakticky denně.Musím říci, že útulek a pejsci jsou ve velmi dobrém stavu, v bezpečí, v čistotě, nakrmeni, napojeni a mají veterinární kontrolu.Je to zásluha všech paní ošetřovatelek, jejich práce není lehká.Nikdy se mě nestalo,že bych měl s vydáním psa k venčení problém.Paní Ištvánková dělá svoji práci stejně svědomitě, jako ostatní ošetřovatelky. Celá tato diskuse bohužel jen celý útulek poškozuje a je zbytečná. Útulek je veřejně přístupný a kdokoliv se může v návštěvních hodinách bez předchozího ohlášení na pejsky podívat a zjistit v jakém jsou stavu.

Reakce na anonymy

(Veronika Pavlíková, 17. 12. 2015 18:26)

Milá anonymní paní venčitelko proč myslíte že paní Ištvánková nemá vztah k pejskum? Podle toho co tam píšete tak nejste žádná paní venčitelka ale zaměstnanec ZOO a utulku. Každý seriozní člověk pokud má čisté svědomí tak se podepíše. Přeju hezké vánoční svátky

Reakce na anonymy

(Jana Bezúšková, 16. 12. 2015 22:13)

Jsem dlouholetá "pejskařka" a mám i dvě kočičky a mezi milovníky pejsků spoustu přátel, a proto musím reagovat na předchozí negativní příspěvky.
Všichni mí známí se shodují, že současné vedení hodonínského psího útulku je ve velmi dobrých rukách. Nechápu vůbec zmíněné příspěvky, a tak nějak mi to připadá, že to zavání osobním útokem, ale v tomto případě opravdu na velmi nesprávném místě. Mám osobní informace od více lidí, že jsou velmi spokojeni s přístupem nové pracovnice psího útulku a také se stavem pejsků i s péčí, které se jim v současné době dostává. Vím, že vše je jenom úhel pohledu a někoho pohanět je velmi jednoduché, ale v tomto případě se opravdu musím ozvat, protože vím, že pejsci jsou nakrmení, v čistotě a je o ně pečováno s nesmírnou láskou. Vše je dle mého názoru nehorázná pomluva, což koneckonců potvrzuje i fakt, že se jejich pisatel ani nebyl schopen pod svá slova podepsat.
Vše dobré všem v probíhajícím adventu a krásné dny pejskům i všem dobrým lidem:-)
Srdečně zdraví Jana Bezúšková

Můj názor

(Anonym , 14. 12. 2015 21:25)

Dobrý den, chtěla bych jen vyjádřit svůj názor na momentální stav útulku. Jsem dlouhodobá venčitelka a vždy bylo vše v pořádku, jak stav útulku, psů i zaměstnanci. Ale od doby, co je zde nová paní, p. Ištvánková, tak je vše vzhůru nohama. Jen co vejdu přes práh branky a přiblížím se ke kotcům, zacítím neuvěřitelný zápach výkalů. Kotce nejsou vyklizené, ano chápu, že psi mají své potřeby a vyprazdňují se v neurčitých intervalech, ale i tak by se to mělo aspoň jednou za čas vyklidit a ne že tam přijdu v 13:00 hod dopoledne a když odcházím po 15:00 hodině, tak se nepořádku v kotcích paní ani nedotkla a to nemluvím jen o výkalech, pod boudama se hromadí kupa chlupů a poházených granulí. Když bych měla zmínit přicházející venčitele, tak ze strany paní Ištvánkové je to naprostý nezájem, zatím co přijdou lidé a chtějí si půjčit pejska na venčení, tak paní je zatím buď někde za rohem nebo se věnuje hlazení jednoho ze psů v kotci a lidi pak čekají než si jich vůbec někdo všimne. Dále psi jsou od téhle doby neukáznění a neposlušní, vůbec už nereagují na pokyny od ostatních zaměstnanců k tomu, aby přestali štěkat déle než je nutné. A taky jeden ze psů začal být agresivní, ze začátku to byla hodná a přátelská fenka, ale od doby co je zde nová paní na všechny jen vrčí, cení zuby a při pokusu si ji pohladit vyjede po ruce a byla by schopna i kousnutí. Můj názor je takový, že od doby co je zde paní Ištvánková je vše úplně odlišné tomu, jak by to mělo v útulku vypadat, aby byli psi i návštěvníci spokojení. To je vše co jsem měla na srdci.
Děkuji za přečtení mého názoru.

Re: Můj názor

(Alena Ištvánková, 15. 12. 2015 7:32)

Vážená paní, právě jsem si přečetla Váš názor a přiznám se, že mi je do breku, pejsky uklízím ráno a poctivě, pokud mrzlo vylívala jsem jim kotce teplou vodou, kanálky čistím a prolívám savem, deky kontroluji a měním průběžně, čistím kotce i před tím než příjdou venčitelé, ale jsou dny kdy se nakupí i jiná práce nebo pejsci po mrazivé noci dostanou průjem a tak se práce stává nekonečnou. Všem pejskům se snažím dát jen to nejlepší, poctivě si stanovuji krmné dávky, každý byť menší zdravotní problém řeším s veterinářkou. A co se týká venčitelů, vždy se jim věnuji a snažím se o každém pejskovi jim říct co nejvíce informací a vždy jim být nápomocná. Moc mě mrzí Váš názor na který máte samozřejmě právo a nechci aby tato odpověď vypadala jako obhajoba. Mám toho na srdci ještě spoustu co by se dalo napsat, ale myslím si, že je zbytečné Vám oponovat, cítím jen smutek. Alena Ištvánková

zmneny k horšímu

(doposud spokojena vencitelka, 15. 12. 2015 17:03)

Dobry den, jsem dlouholetá venčitelka pejsku na utulku a souhlasím stim ze od té doby co tam je nova starší paní vencitelka tak to de Skopce. Ato ze člověk musí cekat než si ho všimne protože fakt furt jen hladí pejsky a nebo je schovaná a nic neděla je pravda , když tam jsou ty jiné ošetřovatelky tak je člověk většinou zaskočí když uklízí a nebo komunikují z návštěvníky. a ani nepucuje psi na venčeni co vždy se pucovali. At se dostavím v různých hodinách tak toje to samé, paní je nekomunikativní a dokonce bych řekla ze tam je i nerada. Asi už venčit chodit nebudu protože stejně my žádného pejska nepučí kromě jednoho nebo par furt dokolečka. Můj dojem je že ta starší paní to nezvládá a nemá k těm psům ani vztah.

Kelly a Brit

(Andrea Berglová, 14. 12. 2015 14:40)

Dobrý den, tak vás zase zdravím z Velké nad Veličkou, kde se nám opět objevil ztracený pejsek, vlastně fenka. Poprvé byla viděna v obci v sobotu 12.12., a dnes dopoledne jsme ji bohužel museli umístit ve vašem útulku. Dala jsem jí jméno Kelly. Její osud je ještě smutnější než Britův, protože se jedná o mladou psí maminku, která nejspíše rodila před několika dny, možná dokonce někde na skrytém místě u nás v obci. Vzhledem k špatnému počasí nejspíše štěňátka nepřežila, zatím se mi nepodařilo je dohledat. Prosím o nějaké informace o jejím zdravotním stavu a jak snáší pobyt v útulku, a také něco o tom, jak to bude nadále s Britem. Paní, která měla dnes službu mi sdělila, že Brit v neděli někoho pokousal. Snad se alespoň Kelly podaří najít o Vánocích někoho kdo se o ni lépe postará. Doufám, že se mi podaří oba pejsky v době svátků navštívit, i když nejlepším dárkem pro ně by byla adopce. Děkuji za Vaši odpověď. Andrea

Re: Kelly a Brit

(Šárka Krakovská, Zoo Hodonín, 14. 12. 2015 17:50)

Dobrý den,
Kelly bude v pořádku, žere dobře, jen se jí u nás moc nelíbí. Snaží se z kotce dostat pryč a naříká. Ale snad si brzo zvykne.
V neděli se u nás zastavil pán, který si Brita chtěl vzít. Kolegyně mu vysvětlila situaci a pán se rozhodl, že to zkusí. Bohužel Britovi nepadnul do oka. Tento týden čekáme ještě jednoho zájemce, tak uvidíme, jestli to půjde.
Kontaktovali jsme několik odborníků, kteří by mohli Britovi pomoci, ale zatím nejsme na ničem kontkrétním dohodnutí.

Vánoce

(Alice, 12. 12. 2015 21:03)

Zdravím,
můžeme se jen podívat do útulku v době Vánoc pro pejsánky?

Re: Vánoce

(Šárka Krakovská, Zoo Hodonín, 12. 12. 2015 21:11)

Dobrý den, klidně se zastavte.

Dotaz

(Lenka, 9. 12. 2015 21:23)

Dobrý večer, všimla jsem si, že budou zase Vánoce pro pejsky a otvírací doba je od 10 do 17 hodin, tak bych se chtěla zeptat, zda je možné v tuto dobu i venčení, či to bude omezené na normální hodiny. V týdnu se k Vám bohužel nedostanu, když je to jen do 15 hod, ale do 17 hod bych mohla vzít i nějakého z hafanů ven. Děkuji za odpověď.

Re: Dotaz

(Šárka Krakovská, Zoo Hodonín, 10. 12. 2015 8:24)

Dobrý den,
v průběhu akce bude venčení probíhat jen od 9:00 do 10:00.

Dotaz

(Sandra, 8. 12. 2015 17:31)

Pěkný večer přeji, chci se zeptat včera policie v Dubňanech odchytila psa jezevčíka, nechají si ho v kotci jestli se popř. nenajde majitel a pak by šel kvám do útulku, bohužel mě policie nesdělila jak dlouho v kotci může byt nebo jak se dozvím jestli našel domov. Díky za odpověď Kotvanová

Re: Dotaz

(Šárka Krakovská, Zoo Hodonín, 9. 12. 2015 9:33)

Dobrý den,
některé pejsky k nám MP Dubňany vozí po pár dnech, jindy u nich zůstávají delší dobu. Záleží také na tom, jestli máme na pejska místo. Až se pejsek octne u nás, objeví se jeho fotka na našem webu a facebooku, když najde domov, přesune se jeho fotka do složky "Našli domov".

Brit

(Andrea Berglová, 24. 11. 2015 21:07)

Dobrý podvečer,
posílám svůj e-mail: berglova@obecvelka.cz a žádám o informace ohledně platby za Brita jak jsem uvedla v předchozí zprávě.
Děkuji Berglová

Brit

(Andrea Berglová, 24. 11. 2015 8:57)

Dobrý den,
zasílám svoji e-mailovou adresu a prosím o zaslání bližších informací pro provedení platby za zaočkování Brita, tak jak jsme se domlouvali ve dnech 11. a 16. 11. 2015.
Děkuji a přeji hezký den. Berglová

Freddy

(Blanka, 23. 11. 2015 13:11)

Dobrý den, po čase jsem se koukla na fotky Vašich svěřenců a potěšilo mě, že teriéří kříženec Freddy už je v albu našli domov. Doufám, že se má dobře a že na něj pánečci budou hodní. Chtěla jsem se zeptat, co ten jeho psí kamarád? Bohužel už si nevzpomenu, jak vypadal a jak jste ho pojmenovali. Freddy přijel od nás, někdo ho zavřel k fenám do kotce.
Děkuji za odpověď.

Re: Freddy

(Šárka Krakovská, Zoo Hodonín, 24. 11. 2015 7:18)

Dobrý den,
Fredyho kamarád Edy také našel nový domov.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79

následující »