Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fina

16. 1. 2017
Hello,
 
Facebook just reminded me, that three years ago today I got Fina from your shelter ;) She had been there only for three months, so I don´t know if you remember her -  but if you do I thought I´d give you a little update :)
 
Fina and I had a very difficult start, but after three years and a lot of hard work, Fina is the (for me) most perfect dog i can imagine. She gained almost 20 kg and is happy and - apart from spondylosys and arthrosis - fit and healthy. She shares her home with two cats and a toddler, joins me when I go horse riding and she is such a gentle giant. Everyone loves her and the neighbours keep telling me how much Fina has changed and what an amazing dog she has become. 
 
I attached some photos, I hope they are not too big.
 
Kind regards
 
*** + Fina
 
(Zdravím, 
Facebook mi připomenul, že dnes je to tři roky, co jsem získala Finu z vašeho útulku. Byla u vás jen tři měsíce, tak nevím, zda si ji pamatujete. Pokud ano, myslím, že bych vám měla poslat nějaké novinky.
Moje začátky s Finou byly velice náročné, ale po třech letech a hromadě tvrdé práce je z Finy ten nejlepší pes, jakého si umím představit. Nabrala skoro dvacet kilo a je šťastná a - kromě spondylózy a artrózy - fit a zdravá. Sdílí domov se dvěma kočkami a batoletem, doprovází mě na projížďkách na koni, je to takový něžný obr. Všichni ji milují a sousedé mi neustále říkají, jak se změnila a jaký úžasný pes se z ní stal.
Přikládám pár fotek, doufám, že nejsou příliš velké.
S pozdravem...)
 
finap1052011--1-.jpg